Vision and working method

Ter Laak Orchids

Ter Laak Orchids verkozen tot International Grower of the Year 2018

Ter Laak Orchids is verkozen tot International Grower of the Year 2018. Tijdens de IPM Essen werd deze prestigieuze award uitgereikt door de International Association of Horticultural Producers (AIPH). Ook ontving de orchideeƫnkweker uit Wateringen de duurzaamheidsprijs. Deze onderscheiding heeft onder meer te maken met hun investering in de geavanceerde, zeer duurzame en 5 hectare grote Daglichtkas, die Technokas momenteel aan het bouwen is.

De International Grower of the Year Award is een wereldwijde onderscheiding voor sierteeltkwekers die uitblinken op het gebied van marktontwikkeling, duurzaamheid, economie, human resource en/of innovatie. Dankzij voordracht door de Nationale Tuinbouw Ondernemersprijs en Royal FloraHolland werd Ter Laak Orchids genomineerd.

Trots en dankbaar

Ter Laak Orchids bouwt op innovatieve en duurzame wijze aan haar toekomst. Afgelopen jaar werd de nieuwe kwekerij in Guatemala officieel geopend en momenteel wordt er in Wateringen een energiezuinige DaglichtKas van 5 hectare gebouwd. Een unieke verschijning in de internationale sierteeltsector. Directeur en mede-eigenaar Eduard ter Laak is dan ook trots op deze prestatie: "Door samenwerking met de juiste partners en een gedreven team zijn we hiertoe in staat. Dit heeft ons naar dit internationale podium gebracht. We zijn heel trots en dankbaar!"

Streven naar topkwaliteit

Eduard Ter Laak: "Elke dag streven wij naar topkwaliteit. Daarom investeren wij voortdurend in technische innovaties en ontwikkeling van ons product. Altijd op duurzame wijze, want respect voor de mens en zijn omgeving zit in ons karakter. Samen met onze klanten, leveranciers Ć©n onze medewerkers leggen we de lat steeds een beetje hoger. Daarom investeren we niet alleen in ons product, maar ook in duurzame relaties. Dat dit nu wordt beloond met deze onderscheiding is fantastisch!"