Technokas gaat voor maximale synergie

In elk glastuinbouwproject zijn de kas, de verwarming en koeling, de overige klimaatinstallaties en de bedrijfsruimten leidend. In onze visie ontstaat er alleen maximale synergie als al deze onderdelen integraal en projectmatig worden benaderd. Zodat alle onderdelen optimaal samenwerken en renderen. Ook verloopt de realisatie van een project hierdoor sneller en beter. Daar heeft u als teler direct profijt van.

Van elke component willen wij tot in detail weten hoe het werkt, welke materialen er zijn en wat hun alternatieven zijn. Die kennis is noodzakelijk om de componenten goed met elkaar te integreren en te voorkomen dat er in een later stadium (dure) aanpassingen nodig zijn. De bouw van een kas is te vergelijken met een puzzel. Als alle puzzelstukjes - de juiste componenten - zijn gedefinieerd begint het in elkaar zetten daarvan.

Om een kassenbouwproject soepel te laten verlopen moeten alle puzzelstukjes op het juiste moment beschikbaar zijn. Inclusief de juiste persoon, bijvoorbeeld een onderaannemer, die het puzzelstukje op de juiste plaats legt. Wij excelleren in engineering (het definiëren van de puzzelstukjes) én in projectmanagement (het in elkaar zetten van de puzzel).

Tijdens de voorbereiding en de bouw heeft u één aanspreekpunt: uw projectleider, die van de hoed en de rand weet. Die korte lijn garandeert dat u nauw bij het project betrokken blijft. Anderzijds stelt het ons in staat om ook dicht bij ú te opereren. Zo werken wij samen aan het beste resultaat, waar u jaren later nog van profiteert.

Neem voor meer informatie contact met ons op.