Grote doelmatigheid gekoppeld aan hoge esthetische waarde

Kassen worden steeds hoger en daarmee wordt de inpassing van glastuinbouwbedrijven in de omgeving steeds belangrijker. Soms stelt een welstandscommissie eisen aan de esthetische kanten van een project. Maar er zijn ook steeds meer kwekers die voor hun klanten willen investeren in een inspirerend beleveniscentrum. Of hun aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt willen verhogen met een representatieve bedrijfsruimte. Wij zijn al jaren actief in het bedenken van creatieve en betaalbare oplossingen voor glastuinbouwprojecten, die niet alleen uiterst functioneel zijn, maar er ook goed uit zien.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij niet alleen nadenken over een gestroomlijnd proces in de kwekerij, maar ook in de bedrijfsruimte. De vorm, het volume en de inrichting van een verpakkingshal, een sorteerruimte, een techniekruimte, de kantoren, kleedruimtes en kantines maken bij ons onderdeel uit van een compleet tuinbouwproject. Ook de logistiek op het terrein rondom de bedrijfsruimte, zoals een goede toegang tot de entree of laad- en losdocken, nemen we mee in ons ontwerp. Natuurlijk zorgen wij ook voor de vergunningen en het overleg met de overheden, zodat uw bedrijfspand voldoet aan alle randvoorwaarden.

Dat wij een bedrijfsruimte met een efficiënte en hygiënische inrichting opleveren, spreekt voor zich. Maar minstens zo belangrijk is de uitstraling en de architectuur die moet passen bij de onderneming die u wenst te zijn. Daarom werken wij samen met creatieve en gerenommeerde architecten die, samen met u en onze techneuten, een praktische vormgeving creëren die gezien mag worden. Wij geven uw bedrijfspand een grote doelmatigheid gekoppeld aan een hoge esthetische waarde.

Neem voor meer informatie over bedrijfsruimtes contact met ons op.