Van idee naar Technokas in tien stappen

Een kassenbouwproject doorloopt verschillende fasen, van ontwerp tot oplevering. Maar elk project begint met een kop koffie, waarbij we eerst vaststellen waar u behoefte aan heeft. Heeft u al een uitgewerkt ontwerp en weet u wat u wil? Dan kunnen we meestal snel verder naar een offerte en realisatie van uw plannen. Weet u nog niet wat u wil? Dan gaan we eerst met u om de tafel om alle eisen en wensen boven water te krijgen.

U wilt een nieuwe kas bouwen, al dan niet compleet met klimaatinstallaties en/of bedrijfsruimten. Maar u heeft nog geen (uitgewerkt) ontwerp en u wilt van ons een offerte.

In dit geval doorloopt u de volgende tien stappen:

  1. Wij gaan met u in gesprek voor het definiƫren van de design uitdaging. Centrale vraag: hoe kunnen wij uw teelt maximaal laten renderen?
  2. Wij gaan intern aan de slag en komen met een ontwerpvoorstel. Standaard oplossingen bestaan voor ons niet in de glastuinbouw; elke kas is maatwerk.
  3. Wij presenteren ons beste ontwerpidee en de alternatieven. Zodat u goed zicht krijgt op de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen. En hun prijskaartjes natuurlijk.
  4. U kiest het definitieve ontwerp, wij maken een definitieve offerte. Dat laatste kan pas als wij weten voor welk ontwerp u heeft gekozen.
  5. U keurt onze offerte goed, u gunt ons de opdracht. Dat is fantastisch! Wij maken een projectplan voor de bouw van uw kas.
  6. Wij stellen u voor aan onze projectleider. Hij weet van de hoed en de rand en is tot en met de oplevering uw dagelijks aanspreekpunt.
  7. Start van de bouw. Uw terrein is bouwklaar of is door ons bouwklaar gemaakt. Daarna volgt de aanvoer van kasmaterialen, -installaties en - onderdelen.
  8. U wilt tijdens de bouw iets aan het plan of zelfs aan het ontwerp veranderen. Dit kan weleens voorkomen door gewijzigde omstandigheden, nieuwe inzichten of technieken. We berekenen de impact daarvan op de planning en de kosten.
  9. Oplevering. De kas is klaar, alle puzzelstukjes zijn geplaatst. Nu volgt het instellen van de apparatuur en het testen van de installaties.
  10. Support. Wij geven tekst en uitleg over de bediening en het onderhoud van de kas en installaties en monitoren de prestaties.

Heeft u min of meer concrete bouwplannen (u heeft al een bestek) en u zoekt een partner voor de realisatie van uw kassenbouwproject? Dan ook bent u bij Technokas aan het juiste adres. Wel zullen wij uw plannen kritisch beoordelen en mogelijk nog 'fine-tunen'. Dat biedt u de zekerheid voor later, zodat u het maximale eruit kunt halen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.