Kaskoeling voor jaarrond constante kwaliteit

Kaskoeling wordt steeds belangrijker om jaarrond een constante kwaliteit te kunnen leveren. Bij sommige teelten is koeling al jaren gemeengoed, zoals bij fresia, alstroemeria en phalaenopsis. In andere teelten is koeling in opkomst, zoals bij roos. Technokas ontwikkelde hiervoor al een slimme oplossing.

Omdat steeds meer telers belichten en steeds meer afnemers in zomer en winter dezelfde kwaliteit wensen, neemt de belangstelling voor kaskoeling onder tuinders toe. U wilt het hele jaar door een constant klimaat kunnen creƫren, ongeacht de buitenomstandigheden. Technokas heeft hiervoor een ingenieus luchtbehandelingssysteem ontwikkeld, dat zowel kan koelen, verwarmen als ontvochtigen. We monteren dit systeem in de kasgevels. Ook bestaande kassen kunnen we met dit systeem uitrusten.

Technokas ontwikkelt dus zelf koelinstallaties, maar zal u nooit een bepaald systeem opdringen. Wilt u bovendoor of onderdoor koelen? Het maakt ons in principe niet uit. Wij ontwikkelen klimaatinstallaties die 100% voldoen aan uw eisen; wij verkopen namelijk geen standaardproduct dat in 80% van de gevallen voldoet. Wij bieden altijd de meest passende oplossing, zeker als het gaat om een kritische functie als koeling.

Neem voor meer informatie contact met ons op.