Een moderne kwekerij die gezien mag worden 

Bij het ontwerp van een kwekerij draait het in belangrijke mate om het vinden van synergie. Een optimaal ontwerp zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen elkaar versterken en dat we functies dubbel kunnen gebruiken. Smart engineering betekent synergie zoeken in functionaliteiten. Op die manier zijn wij altijd in staat geweest om lichte constructies te realiseren, die in de exploitatie het meest voordelig zijn. Een investering doe je één keer, maar exploitatiekosten komen elk jaar terug.

Voor de constructie zijn wij continu op zoek naar de meest geavanceerde producten en technieken. Dat doen we samen met onze leveranciers, maar ook met partners als TNO en Wageningen University & Research. Daaruit ontstaan steeds nieuwe systemen en innovaties zoals de Daglichtkas en de ID-kas.

Omdat een moderne kwekerij meer is dan een kas, krijgt architectuur een steeds belangrijker rol. In veel projecten helpen wij onze opdrachtgevers met de vormgeving van zijn bedrijf. Het bedrijfspand, de entree van de kwekerij, en soms de hele omgeving van een nieuw project, verdient gewoon een goede architect.

Wij werken met vooraanstaande architecten die samen met onze constructeurs exact weten wat wel en niet kan, als het gaat om de vormgeving van uw bedrijfspand. Op basis van uw wensen en visie halen wij (indien gewenst) de juiste architect bij het project, zodat we bij oplevering een uitstraling realiseren waarop iedereen trots kan zijn.

Meer informatie over het ontwerp van een kwekerij? Neem contact met ons op.