De cruciale rol van de projectmanager

Zodra het ontwerp is afgerond, volgt een belangrijk evaluatiemoment. Ook voor de de projectmanager die de bouw begeleidt. Wie gaat de uitvoering verzorgen? In de meeste gevallen zal u, op basis van het bestek, een (hoofd)uitvoerder selecteren. Als wij het bestek opstellen is dat veel meer dan een 'materiaallijst'. De kas is slechts één onderdeel in een complex van systemen. Daarom zijn onze bestekken een volledig uitgewerkt, integraal technisch concept.

Wij vinden ook dat marktpartijen alleen op zo'n compleet bestek kunnen inschrijven, als zij ook voor dat concept verantwoordelijkheid nemen. Dat geeft u als kweker de meeste zekerheid dat het concept werkt zoals we samen hebben bedacht. Wie u ook kiest, u wenst in elk geval garanties voor een vlekkeloze uitvoering van het project.

Technokas zorgt voor een projectmanager die de bouw van elke kwekerij kunnen begeleiden; of wij hem nu zelf bouwen of dat een andere (hoofd)aannemer de klus klaart. Als wij de kas bouwen, dan is een deskundige projectmanager bij de opdracht inbegrepen. Hoe u het ook organiseert, voor onze projectmanager heeft bewaking van de kwaliteit, maar ook van de afgesproken planning en de budgetten, een hoge prioriteit.

Neem voor meer informatie contact met ons op.