Wij zijn pas tevreden als u het bent

Een goede projectmanager heeft meer functies dan het bewaken van de kwaliteit, de planning en de budgetten. Elk kassenbouwproject heeft een evaluatie nodig en dit bevat leerprocessen. Dat geldt niet alleen voor projecten met hoog-innovatieve technieken, maar even zo goed voor de meer gangbare kassen. En die lessen zijn voor ons - maar ook voor u als klant - enorm waardevol.

Wij willen validatie en terugkoppeling van alle zaken die wij op papier uitdenken en in de praktijk moeten waarmaken. En u wenst inzicht in alle aanpassingen en verbeteringen die gaande het project worden uitgevoerd. Onze projectmanager vervult daarin een cruciale rol. Hij vormt onze voelsprieten, waarmee we ervoor zorgen dat wij een volgend project weer net iets beter kunnen uitvoeren.

Als het kassenbouwproject is gerealiseerd, dan willen wij dat u als kweker tevreden bent. Daarom geven wij een werkingsgarantie. Dit houdt in dat de technische systemen die wij leveren, of die onder onze regie zijn aangelegd, werken zoals dat hoort. De temperatuur moet worden gehaald, de beluchting moet functioneren zoals we hebben afgesproken, de isolatiewaarde van de beglazing voldoet aan de eisen, enzovoorts. Voor alle randvoorwaarden voor een goede kwekerij kunt u op ons bouwen. Wat we niet kunnen garanderen is de teeltproductie en het juiste binnenklimaat. Dat is volledig afhankelijk van het vakmanschap van de teler.

Meer informatie over de evaluatie van een kassenbouwproject? Neem contact met ons op.