Kiest u voor confectie of voor een kas op maat?

Standaard kassen kennen we bij Technokas niet. Dat is een bewuste keuze, omdat een standaard kas zelden een optimaal resultaat oplevert. Elke teelt en elke teler is immers anders. We verkopen u ook geen onderdelen, omdat wij die nu eenmaal op voorraad hebben liggen. Daardoor kunnen wij u onafhankelijk adviseren. Zo kunnen we, samen met u, altijd de juiste keuzes maken, passend bij uw ambities en financiële mogelijkheden.

Als het gaat om een nieuwe kas, dan is Technokas dé partij om uw dromen te verwezenlijken. Stelt u zich de ideale kwekerij voor, passend bij uw strategie en ambities en uw ideeën over de teelt. Wij beginnen bij elk ontwerp op nul, we zijn geen 'copy/paste' organisatie. Er is bij ons veel kennis in huis van de meest uiteenlopende kassen en technieken. Als wij iets ontwerpen, dan doen we dat integraal: we zorgen dat alle onderdelen van een kas in balans zijn en optimaal met elkaar samenwerken. Geen sinecure, maar dan heeft u ook wat u wilt en bij uw teelt past.

Hoe beter wij snappen waar u met uw nieuwe kwekerij naar toe wilt, wat u ermee wilt bereiken en welk product u wilt telen, hoe beter wij u kunnen adviseren. Heeft u al een ontwerp, dan gaan we meteen een begrotingstraject in. We hopen een passende oplossing te kunnen bieden die voor u prijstechnisch interessant is. Maar eerst zullen wij kritische vragen stellen om een goede onderbouwing te krijgen van uw keuzes. Ook zullen wij u vooraf willen bijpraten over de mogelijke alternatieven of verbeteringen die beschikbaar zijn. Dat proces kost u misschien iets meer tijd, maar levert altijd een beter resultaat op.

Neem voor meer informatie contact met ons op.