Visie en werkwijze

Technokas lanceert nieuwe bedrijfsidentiteit en website

Technokas gaat in 2018 van start met een nieuwe bedrijfsidentiteit en een volledig vernieuwde website. Vanaf 1 januari presenteren wij ons aan de markt via twee zusterbedrijven. Technokas B.V. is verantwoordelijk voor de bouw en realisatie van kassen. Technokas Ingenieursbureau B.V. – voorheen Bode Project- en Ingenieursbureau – houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de begeleiding van tuinbouwprojecten.

Al jarenlang zijn wij een van de belangrijke ontwikkelaars van moderne kastechnologie. In onze nieuwe bedrijfsidentiteit komt die innovatieve positie nu ook duidelijk tot uiting. Door gebruik te maken van de respectievelijke subtitels ‘Smart Greenhouses’ en ‘Smart Engineering’ maken wij meteen duidelijk waar Technokas B.V. en Technokas Ingenieursbureau B.V. voor staan. Samen willen wij telers helpen om slimmer te kunnen telen.

Werken aan een integraal ontwerp

“Voor ons betekent dit dat wij werken aan een integraal ontwerp waarbij alle onderdelen van een kas elkaar versterken. Het vraagstuk van de teler kan ons niet ingewikkeld genoeg zijn”, aldus Maurice Hartman, directeur van Technokas. “De ambities en ideeën van de opdrachtgever vormen het startpunt, waarna wij ervoor zorgen dat we de nieuwste inzichten, qua technieken en materialen, in het project toepassen. Het Nieuwe Telen is een van die onderdelen waarmee wij al erg veel ervaring hebben. Andere innovaties die wij hebben geïntroduceerd zijn de Daglichtkas en de ID kas.”

Opdrachtgevers aan het woord

Diverse opdrachtgevers van Technokas vertellen op onze nieuwe website waarom zij voor ons als kassenbouwer kiezen. Uit hun verhalen komt een duidelijke rode draad naar voren: ‘De hoogwaardige projecten kloppen tot in detail en afspraak is afspraak.’ Naast de verhalen van de klanten tonen we op deze site ook uitgebreide informatie over de verschillende diensten die wij verzorgen. Maar u vindt hier ook onze vacatures. Door de vele projecten waaraan wij nu werken en die nog op stapel staan, hebben we ruimte voor nieuwe medewerkers.